Limo-King Limuzinbérlés
Hegylakó a limuzinban! « Limuzin bérlés, limuzin kölcsönzés, Limo Budapest

Hegylakó a limuzinban!

Hegylakó a limuzinban. Limuzin bérlés hegylakó módraAdrian Paul 1992 és 1998 között alakítja a hegylakót a filmsorozatban 119 epizódon keresztül.
Jelenleg Magyarországon él, de van háza Los Angelesben és Kanadában is. Kedvese Alexandra - magyar lány - akivel esküvője még nem volt, de ha lesz tervezik, hogy  arra is bérelnek limuzint.

Mikor kezdett el kardozni, illetve a küzdősportokkal foglalkozni, erre így válaszolt a riporternek:
“- A küzdősportokat körülbelül négy, a kardozást pedig nagyjából egy évvel a Hegylakó indulása előtt kezdtem el, úgy 1989-90 körül. Jelenlegi stílusom alapja a hun gar, a kung fu egyik ága, amivel 1991-ben kezdtem el foglalkozni. Más harcművészeteket is űztem, például taekwondo-t még a kickbox előtt. Filmbeli technikámat különböző - japán, kínai, koreai és európai - harcmodorok ötvözésével alkottam meg, ettől lett egyedi.
Sokan a harcművészetet is egyfajta művészeti ágnak tartják, mint például a festészetet. A festő sem egy színt alkalmaz, palettáján a szürke, a barna, a zöld éppen úgy megtalálható, mint a többi. A harcművész is több stílus keverékéből alakítja ki a sajátját - különböző dolgokat használ edzése során, hogy kihozza a magából a legjobbat - ettől lesz más, mint a többi.”

riporter: Kiss Petra;   www.helloinfo.hu

Koltai Róbert most készülő Magic boys c. filmjében forgat Szegeden.

Csak egy maradhat!

Comments are closed.